• Home
  • Konkursi
  • Poziv za volontersku obuku – kampanja „NISI SAMA“

Poziv za volontersku obuku – kampanja „NISI SAMA“

BELhospice vas poziva da učestvujete u kampanji „Nisi sama“ i opredelite svoje vreme kako bi ste pružili podršku ženama obolelim od karcinoma.

Ova kampanja će se sprovoditi u periodu od septembra 2019. do februara 2020. godine gde se od vas, budućih BELhospice volontera, očekujemo da nam se pridužite, kao bi smo zajedno pružili podršku ženama obolelim od kancera tokom perioda lečenja. 

Volonterska obuka će se održati 10.jula 2019. godine od 17 časova u prostorijama BELhospice centra, ulica 20. oktobra br. 12A, Zvezdara.

Rok za prijavljivanje je utorak, 09.07.2019.godine, do 12h. 

Ukoliko ste zainteresovani, molimo vas da svoj CV pošaljete na email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Više o BELhospice centru možete pogledati ovde: www.belhospice.org 

Kampanja „Nisi sama“ realizuje se u okviru Projekta „Unapređenje ljudskih prava kroz razvoj usluga palijativnog zbrinjavanja“ finansiran od Ambasade Kraljevine Norveške u Srbiji.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1