• Home
  • Konkursi
  • Info sesije: Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u vidu opreme i programa obuke za samozapošljavanje

Info sesije: Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u vidu opreme i programa obuke za samozapošljavanje

Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u vidu opreme i programa obuke se realizuje u okviru projekta „Nove ekonomske mogućnosti za povratnike i vulnerabilne kategorije građana u južnoj i istočnoj Srbiji

koji finansira Nemačko ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) i Crkva Isusa Hrista svetaca poslednjih dana (LDS), a sprovode ga CARE Internacional, ENECA iz Niša i NEXUS iz Vranja. Konkurs se objavljuje u sledećim okruzima: Pčinjski, Jablanički, Nišavski, Pirotski, Borski i Zaječarski.

Info sesija u Leskovcu održaće se u sredu 26.05.2021. godine od 14h u prostorijama Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju Leskovac.

Rok za podnošenje prijava je 15.6.2021. u 16:00 časova. Prijave koje budu pristigle nakon predviđenog roka kao i nepotpune prijave (sa nepotpunom pratećom dokumentacijom) neće se razmatrati.

Opširnije o ovom Konkursu možete pronaći . . . . . OVDE

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1