Turnir u malom fudbalu HISAR 2019

 

Na Međunarodni dan mladih, a u prisustvu brojnih ljubitelja sporta, otvoren je turnir u malom fudbalu „Hisar 2019“ u mesnoj zajednici „Moše Pijade“.

Turnir se održava na terenu za male sportove OŠ „Кosta Stamenković“, a nagradni fond je 210.000 dinara.

Turnir je otvorio gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanovića koji je pozdravio sve prisutne i poželeo da uživaju u fudbalu.

Predsednik MZ „Moše Pijade“ Predrag Momčilović tom prilikom zahvalio se svim prisutnima, učesnicima turnira, sponzorima, a posebno gradonačelniku Cvetanoviću i istakao:

„Održavanje ovakvih turnira je od velikog značaja ne samo zbog promocije sporta i zdravih stilova života, već što tokom trajanja turnira pruža priliku za druženje, razmenu iskustava i unosi duh zajedništva u čitav kraj,“ – podsetivši sve prisutne na ulaganja na prostoru ove mesne zajednice.

„Upravo teren na kom će se održavati ovaj turnir je doprinos Grada, kao i trim staze i prva streljana koje se nalaze u dvorištu ove osnovne škole, energetska efikasnost objekta škole, teren za male sportove i mobilijar za decu, teretana na otvorenom, nivea i koka kola parkovi, balon sala, renovirana zgrada mesne zajednice „Moše Pijade“ u šta je uloženo preko 40 miliona dinara. Obavljajući funkciju predsednika Skupštine, gradonačelnik Cvetanović otvorio je vrtić „Cvrčak“, kao i kliniku „Spebo medikal“.

Kancelarija za mlade podržala je turnir u malom fudbalu "HISAR 2019".

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1