"HISAR 2019" turnir u malom fudbalu

U organizaciji Mesne zajednice "Moša Pijade", na terenu OŠ „Кosta Stamenković“ završen je turnir u malom fudbalu “Hisar 2019“.

Na turniru je učestvovalo 16 seniorskih, 10 juniorskih i 6 pionirskih ekipa.

U seniorskoj konkurenciji pobedila je ekipa "Vlada Invest" iz Leskovca, koja je u finalu savladala ekipu "Milenović gradnja" iz Niša rezultatom 2:1, dok je treće mesto zauzela ekipa iz Vučija "Betonska galanterija Stanković". Prvoplasirani tim "Vlada Invest" nagrađen je sa 130.000 dinara, drugoplasiranoj ekipi iz Niša "Milenović gradnja", pripao je ček na 30.000 dinara, dok je trećeplasirana ekipa "Betonska galanterija Stanković" dobila nagradu od 10.000 dinara.

U juniorskoj konkurenciji prvo mesto osvojila je ekipa iz Leskovca "Bla Bla" koja je u finalu pobedila ekipu "Agro plis tim". Kod pionira prvo mesto zauzela je ekipa "Četiri i po muškarca" koja je u finalu pobedila ekipu "Hisar Kosta".

Za najboljeg igrača turnira proglašen je leskovčanin Nikola Petrović iz ekipe "Vlada Invest".

Najbolji golman je nišlija Milan Mladenović iz ekipe "Milenović gradnja".

Turnir je počeo na Međunarodni dan mladih, pre dve nedelje, i u ovom periodu okupio je veliki broj posetilaca.

Zbog kiše kraj turnira preseljen je u Balon salu, gde su uručene nagrade pobednicima. Nagradni fond iznosio je 210.000 dinara.

Kancelarija za mlade podržala je turnir u malom fudbalu "HISAR 2019".

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1