• Home
  • Vesti
  • Poziv za učešće na radionici “Mobilnost mladih”

Poziv za učešće na radionici “Mobilnost mladih”

U okviru projekta “Mladi u pokretu”, OSSI realizuje radionice širom Srbije, čiji je cilj da informišu mlade u lokalnim zajedinicama o programima mobilnosti u Evropi i svetu, kao i stipendijama dostupnim kandidatima/kandidatkinjama iz Srbije.

Radionica je namenjena prvenstveno srednjoškolcima/srednjoškolkama završnih godina, ali i aktuelnim i bivšim studentima/studentkinjama svih usmerenja koji žele da nastave svoje obrazovanje i profesionalno usavršavanje. Pa čak i da ne spadaš ni u jednu od ovih kategorija, pridruži nam se, jer ti garantujemo da će biti zanimljivo i informativno.

Radionica će se održati 18. septembra 2019. godine, u prostorijama Omladinskog kluba (Svetozara Markovića 23), od 11 časova. Predviđeno vreme trajanja radionice je sat i po.

Prijave za radionicu se vrše isključivo putem forme dostupne OVDE.

Poziv je otvoren do 15. septembra 2019. godine, a svi koji budu primljeni biće obavešteni putem imejla, najkasnije do 16. septembra 2019. godine.

OSSI okuplja preko 5000 studenata/studentkinja koji/e se usavršavaju na svetskim univerzitetima, i kroz ovu radionicu želimo da podelimo sa tobom njihova iskustva. Pričaćemo o programima koji postoje, kao što su Erazmus+ i Erazmus Mundus programi. Čućeš šta je potrebno da bi se usavršavao/usavršavala na stranim univerzitetima. Dovešćemo mlade koji su prošli administrativne “noćne more” tokom boravka u inostranstvu, ali takođe sakupili brojna iskustava i kvalitetna znanja i veštine, a ti ćeš moći da ih pitaš sve što te interesuje u vezi sa studiranjem u inostranstvu.

Za sve dodatne informacije, možeš nas kontaktirati putem imejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1