Festival TomorrowLE 2019

Projekat „TomorrowLe 2019“ sprovodi udruženje TomorrowLe, a finansira Kancelarija za mlade Leskovac, u okviru konkursa za finansiranje omladinskih volonterskih projekata.

Mladi banjalučki reper Klinac održao je koncert za pamćenje pred oko 5000 mladih u gradskom parku, što je ujedno i rekord posećenosti festivala TomorrowLe.

Podršku mladom reperu pružili su lokalni DJ-evi.

Zahvaljujući humanim ljudima Udruženje "TomorrowLE", koje je glavni organizator, uspelo je da prikupi 23.650 dinara za lečenje bolesne dece i taj novac je uplaćen fondaciji Budi human - Aleksandar Šapić. Organizatori se zahvaljuju Kancelariji za mlade, kompaniji Bane komerc, Agenciji za nekretnine Pegaz i Salonu nameštaja Dit's na donacijama bez kojih ovaj dogadjaj ne bi mogao biti realizovan i poručuju da će se sledeće godine potruditi da nadmaše sebe i dovedu još veću muzičku zvezdu za mlade, nekog ko još nije nastupao u Leskovcu.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1