• Home
  • Vesti
  • Podeljen najnoviji broj Lesкovačкog glasniкa

Podeljen najnoviji broj Lesкovačкog glasniкa

Izašlo je najnovije izdanje Leskovačkog glasnika u kojem su predstavljeni neki od najznačajnijih događaja i projekata koji su realizovani u godini za nama.

Volonteri Кancelarije za mlade su danas na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra svojim sugrađanima delili ovaj časopis, a u ime lokalne samouprave i gradonačelnika Leskovca dr sci. med. Gorana Cvetanovića okupljenima se obratila dr Aleksandra Stevanović.

„Fotografija na naslovnoj strani na je sa otvaranja kompanije Aptiv, svetski priznatog proizvođača elektroinstalacija za auto industriju u kojem trenutno radi oko 1500 radnika, a planira se zaposlenje čak 3000 ljudi.

U uvodnoj reči gradonačelnika dr sci. med. Gorana Cvetanovića, ističe se da je svaka prethodna godina sa sobom nosila pozitivnu draž, pa tako i 2019, kao i da će se on sa svojim timom nastaviti da radi vredno kako bi Leskovac bio još bolji.

Događaji su podeljeni po mesecima u kojima je predstavljen osvrt na neke od njih, iako ih je u prethodnoj godini bilo mnogo više. Trudili smo se da naše sugrađane stranama glasnika provedemo kroz 2019. godinu i podsetimo ih na događaje karakterističe za određeni mesec.“- rekla je ona i opisala najznačajnije događaje po mesecima.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1