• Home
  • Vesti
  • Poziv na „UMrežavanje“ mladih Leskovca na Zlatiboru

Poziv na „UMrežavanje“ mladih Leskovca na Zlatiboru

 

Pozivaju se studenti na besplatno trodnevno „UMrežavanje“ od 24.9.2021. do 26.9.2021. na Zlatiboru, jer grad Leskovac prepoznaje značaj kvalitetnih mladih i talentovanih ljudi.

Ove godine, zahvaljujući nesebičnom doprinosu i velikoj podršci gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića, biće održani susreti najboljih studenata grada Leskovca „UMrežavanje 2021“.

Kao i pre dve godine, kada je član gradskog veća Stefan Kitanović, organizovao umrežavanje uspešnih studenata, tradicija se i ove godine nastavlja i to sa trostruko većim brojem učesnika. Ovom prilikom upućuje se poziv studentima da se prijave za „UMrežavanje 2021“. 

Ovaj događaj se organizuje sa ciljem pružanja podrške i mogućnosti studentima iz Leskovca koji studiraju širom Srbije da se „umreže“ i razmenom ideja doprinesu daljem razvoju grada i to sve besplatno.

Obaveštavamo studente da su prijave otvorene od 03.09.2021. godine.

Broj prijava je ograničen na 35 studenata.
Prilikom selekcije studenata, kao jedan od načina selekcije biće uzet u obzir CV i prijava koju su studenti u obavezi da popune.

Studenti mogu preuzeti prijavu za „UMrežavanje 2021“ . . . . . OVDE

Popunjenu prijavu i CV slati na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Obezbeđen je prevoz, kao i smeštaj na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera) uz prateće aktivnosti i sadržaje.

Ukoliko studenti imaju nejasnoća u vezi sa prijavom ili su im potrebne dodatne informacije mogu da kontaktiraju Gradskog većnika Stefana Kitanovića na broj telefona 0649345281.

Rok za prijavu je do 09.09.2021. godine.

Utiske sa prvog skupa koji se održao 2019. godine možete pogledati OVDE.

Generalni sponzori ovogodišnjeg „UMrežavanja“ najboljih su kompanija Metalkomerc i livnica Vitko, Kanis prevoz i kompanija DCP Xemigal.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1